[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Cacao pannenkoek
Ingrediënten
- 6 koffielepels Kerrygold boter
- 3 eieren
- 3 eetlepels amandelmeel
- 3 eetlepel kokosmeel
- 3 eetlepels erythritol
- 4 eetlepels mascarpone
- 6 koffielepels erythritol poedersuiker
- 3 eetlepels ongezoete cacaopoeder
Instructies
- Neem 3 eetlepels amandelmeel...
- Neem drie eetlepels kokosmeel...
- Neem drie eetlepels erythritol...
- Neem drie eetlepels ongezoete cacaopoeder...
- Voeg vervolgens 4 eetlepels mascarpone en 3 eieren aan de mengkom toe en meng goed met een garde...
- Smelt een koffielepeltje Kerrygold boter in een koekenpan en giet er 1/3 van jouw deeg in. Draai om als je pannenkoek 'droog' lijkt en schuift in de pan (zie video)
- Leg de pannenkoek op een bord, smeer er dadelijk een koffielepel boter over en bestrooi met een koffielepeltje erythritol poedersuiker.
- Rol op en snij in stukjes, rol op en bestrooi nogmaals met een koffielepeltje erythritol poedersuiker. Smakelijk!
Video
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]