Mijn verhaal

In 2010 kreeg ik de diagnose ‘HSP’ (hoogsensitiviteit), meteen werd er heel veel duidelijk voor mij.
Mijn ommezwaai naar een ketogene levensstijl begin 2018 bracht mijn geest en lichaam voorgoed in balans…
Mijn verhaal

Sinds jaren eet ik 'anders'…

Sinds 2009 low-carb en vervolgens sinds 2018 voorgoed ketogeen.

Ik ben erfelijk belast met hart- en vaatziekten en ben de enige binnen m’n familie die een normale bloeddruk en normale cholesterol-waardes heeft zonder medicatie.

Wij genieten nog steeds van lekker eten en drinken zonder schuldgevoel…

Keto Lifestyle kwam er op vraag van mensen die m’n recepten uitprobeerden, gewicht verloren en zich beter, energieker voelden.

Ik heb de website gepubliceerd in de zomer van 2019, na anderhalf jaar ketogeen eten én goede bloedresultaten. Mijn ‘bewijs’ was dus daar…

Mijn slanker lichaam is een mooie bijkomstigheid 😉

Maar… het ene lichaam is het andere niet… De ene is snel in ketose, de andere heeft er soms 4 dagen voor nodig! Sommigen hebben eens een klein ‘cheatmomentje’ en worden alweer uit ketose gegooid… Er bestaan hulpmiddeltjes om u het in zulk geval wat makkelijker te maken, kijk zeker eens bij onze ketosupplementen.

Sinds ik ketogeen eet moest ik nooit meer op dieet en dat is zalig! Ik wens u van harte hetzelfde toe…

Voedingsplan

Start dadelijk met gewicht verliezen en kies voor een kant-en-klaar voedingsplan! Je hoeft je nergens zorgen over te maken. We hebben Nederlandstalige en Engelstalige plannen, boordevol lekkere menu's, voedingslijsten en schema's. Ze zijn geschikt voor een koolhydraatbeperkte en/of ketogene eetwijze.

(Keto)supplementen

Ga eens kijken bij onze supplementen voor nog snellere resultaten! Onze producten zijn een perfecte aanvulling op een koolhydraatbeperkte of ketogene eetwijze.

Recepten

Deze website bevat tal van gratis recepten! Ze zijn allemaal geschikt voor een ketolifestyle.

Winkelwagen