[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Zalm-boontjes lunchsalade
Ingrediënten
- 2 eetlepels Kerrygold boter
- 350 g verse zalmfilet
- 150 g snijbonen gesneden (mag vers of diepgevroren)
- 2 eieren
- Himalaya zout
- zwarte peper
- salie
- 30 g kaasschilfers
- 1 limoen
Instructies
- Bak de zalmfilets in de boter. Afkruiden met zout en peper.
- Wanneer je de zalmfilets omdraait, voeg dan de boontjes toe.
- Snij de zalm in blokjes in jouw pan en kijk toe tot ze binnenin gegaard zijn. Haal ze vervolgens uit de pan.
- Kluts de twee eieren, afkruiden met goed wat zout, peper en salie. Giet in de pan en meng onder de boontjes. Laat even verder garen. De boontjes moeten 'beetgaar' blijven.
- Meng alles goed door in een mengkom. Je kan dit in de ijskast bewaren voor je lunch de volgende dag. Je kan dit afwerken met limoen en kaasschilfers. Warm of koud te eten. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]