[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.2.2″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Pitta-boontjes eenpansgerecht
Ingrediënten
- 3 eetlepels Kerrygold boter
- 500 g varkensgyros ga bij een beenhouwerij die je vertrouwt en geen suikers toevoegen, zoals Renmans bv...
- 400 g groene boontjes bij de Spar verkopen ze handige verse voorgesneden groentjes
- 700 ml passata (Elvea)
- 150 g feta
Instructies
- Smelt de boter in de pan.
- Laat het vlees een kleine tien minuten bakken op een hoog vuur en blijf terwijl omroeren.
- Voeg de boontjes toe en ook de passata. Goed afkruiden met peper en zout. Laat zeker nog een 15tal minuutjes verder pruttelen.
- Snij jouw lactosevrije feta al in blokjes.
- Zet het vuur af en voeg de feta toe. Roer ze heel goed onder de rest.
- Dien op in een kommetje. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]