[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

 

Patépastei

Aperitiefhapje , voorgerecht of lunch? U kiest 🙂
No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Lunch, Tussendoortje
Keuken Keto
Porties 4 personen
Calorieën 560 kcal

Ingrediënten

Instructies
 

  • Verwarm de oven tot 180°C.
  • Doe het amandelmeel, de geraspte kaas, de Italiaanse kruiden, rozemarijn, peper, (voldoende!) zout, het ei en de mascarpone in een mengkom. Giet de gesmolten boter erbij en roer/kneed tot een homogeen deeg. Indien het deeg nog te vochtig lijkt, strooi er dan wat amandelpoeder bij.
  • Leg bakpapier op een bakplaat. Druk het deeg voorzichtig plat met de achterkant van een eetlepel en trek er 3 'geultjes' in.
  • Snij de paté in 3 repen en leg in die geultjes.
  • Druk de paté plat in die geultjes.
  • Smeer het deeg 'toe' zodat de paté bedekt is.
  • De pastei is klaar na ongeveer 30 minuten. Snij hem aan met een pizzasnijder. In taartstukken als voorgerecht of in kleine vierkantjes als aperitiefhapje.
  • Ook lekker met waterkers. Smakelijk!

Notities

 
 

Voedingswaarden

Voedingswaarde
Patépastei
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorieën 560 Calorieën uit vetten 432
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 48g31%
Koolhydraten 10g40%
Eiwitten 30g36%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorieën). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord brood, broodvervanger, focaccia, Italiaans brood, ketobrood, lchf, lunch, pastei, paté, snelle lunch, voorgerecht

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”3.27.4″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||”]

RECEPT INVOEGEN

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven