Maaltijdmuffins met tonijn en bloemkoolrijst (12 stuks / 3 per persoon)

Smullen van deze vismuffins!
No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten
Gang Lunch
Keuken Keto
Porties 4 porties
Calorieën 392 kcal

Ingrediënten

Instructies
 

  • Verwarm de oven tot 190*C
  • Giet de overtollige olie uit het blik tonijn en verdeel over de 12 - met ingevette kokosolie - bakvormpjes.
  • Verdeel de lente uit en de groene paprika over de vormpjes.
  • Vervolgens 2 koffielepels bloemkoolrijst per vormpje.
  • Als laatste een grabbeltje geraspte mozzarella per vormpje.
  • Kluts de eieren met flink wat zout, zwarte peper en nootmuskaat in een beker met een schenktuit.
  • Een klein beetje eimengsel in het vormpje, even roeren en vullen tot ietsje onder de rand.
  • Bak de muffins 35 minuten in de oven. Laat lauw worden en dien op. Smakelijk!

Voedingswaarden

Voedingswaarde
Maaltijdmuffins met tonijn en bloemkoolrijst (12 stuks / 3 per persoon)
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorieën 392 Calorieën uit vetten 243
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 27g18%
Koolhydraten 3g12%
Eiwitten 31g37%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorieën). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord eenvoudig koken, ei, lowcarb highfat, lunch, lunchprep, maaltijdmuffin, mozzarella, muffin, on the go, smeuïg, tonijnsalade
Winkelwagen
Scroll naar boven