[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.2.2″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Lunchsalade met gehaktballetjes en mozzarellabolletjes
Ingrediënten
- 50 g ijsbergsla
- Himalaya zout
- zwarte peper
- 75 g mozzarellabolletjes
- 150 g gehaktballetjes in blokjes snijden
- 1 eetlepel olijfolie
Instructies
- Doe de sla in een kom en verdeel er de blokjes gehaktbal over.
- Goed afkruiden met zout en peper. Doe er de mozzarellabolletjes bij en schenk er een eetlepel olijfolie over. Goed omroeren.
- Doe het mengsel in je lunchbox. Voor een iets intensere smaak gebruikt u basilicumolijfolie ipv gewone. Tegen de middag hebben de smaken zich goed vermengd en geniet u van een heerlijke ketolunch!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]