Lunchbordje zalm
Servings
2
personenPrep time
0
minutesCooking time
0
minutesCalories
362
kcalTotal time
15
minutesOmega-3 boost in een handomdraai, met liefde gemaakt door mijn #ketodochter Romy <3
Ingredients
2 eetlepels 2 Kerrygold boter
380 g 380 verse zalmfilet
1 1 limoen
150 g 150 kropsla
50 g 50 veldsla
2 eetlepels 2 olijfolie
Directions
- Bak de zalmfilets in 2 eetlepels boter, ook goed afkruiden met peper en zout. Zorg dat de filets krokant aan de buitenkant zijn maar nog heel lichtjes rosé binnenin. (dat kan met kwaliteitsvis!)
- Dresseer de borden met de krop- en veldsla. De sla afkruiden met flink wat zout en peper en een lepel kwaliteitsvolle olijfolie per persoon.
- Verdeel de zalm over de borden. Garneer met een schijfje limoen. Smakelijk!
Nutrition Facts
- Calories: 362kcal
- Carbohydrates: 3g
- Protein: 26g
- Fat: 29g