[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.0″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Krakend vispannetje
Ingrediënten
- 2 eetlepels kokosolie
- 700 g verse zalmfilet
- 400 g snijbonen gesneden (mag vers of diepgevroren)
- 500 ml passata (Elvea)
- Himalaya zout
- zwarte peper
- oregano
- 100 g mozzarellabolletjes
Instructies
- Bak de zalmfilets in de kokosolie. Afkruiden met zout en peper.
- Prak de zalmfilets en voeg de boontjes toe. Goed afkruiden met peper en zout, omroeren en even laten meebakken.
- Kieper de passata in de pan. Proef of het geheel zout genoeg is en voeg wat oregano toe. Laat een 20tal minuutjes meesudderen.
- Als laatste voeg je de mozzarellabolletjes toe. Laat nog 5 minuutjes sudderen.
- Dien op in een kommetje. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]