[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||”]
Ketotoast 'deluxe' met gerookte zalm
Ingrediënten
- 2 koffielepels kokosolie
- 3 eieren
- 12 eetlepels amandelmeel
- 3 halve koffielepels bakpoeder
- Himalaya zout
- 1 halve avocado
- 100 g zure room
- 140 g gerookte zalm in blokjes snijden
- korianderpoeder
Instructies
- Vet per toast een (breed) rond magnetronbestendig kommetje in met een halve koffielepel kokosolie.
- Doe 4 eetlepels amandelmeel, een halve koffielepel bakpoeder, 1 ei en een snuf zout in een mengkom en meng tot een gladde massa. (doe dit voor elke toast)
- Giet het mengsel in een ingevet, breed, rond, ovenbestendig kommetje en zet 90 seconden in de magnetron. (doe dit voor elke toast)
- Maak het broodje voorzichtig los uit het kommetje.
- Leg de broodjes op een bakpapier en zet in de oven op de middenste grillstand voor ongeveer 3 minuten langs elke kant.
- Draai de toast tijdig om!
- Laat de toasten afkoelen.
- Maak ondertussen de topping klaar.
- Maak een salsa van een halve avocado en 100g zure room. Goed afkruiden met peper en zout en goed mengen.
- Besmeer de toasten met de salsa.
- Verdeel de gerookte zalm over de toasten.
- Garneer elke toast met wat korianderpoeder. Smakelijk!
Notities
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]