[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.3.2″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Hartige zalmcake
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie met basilicum
- 1 rode ui in blokjes snijden
- 200 g gerookte zalm in blokjes snijden
- 12 eieren
- Himalaya zout
- zwarte peper
- kurkuma
- nootmuskaat
- 100 g geraspte mozzarella
- 100 g spinazie verse, in kleinere stukken 'scheuren'
Instructies
- Verwarm de oven tot 190°C.
- Vet een bakvorm in met de basilicumolijfolie.
- Snij de ui in blokjes.
- Snij ook de zalm in reepjes en doe samen met de ui in de bakvorm.
- Voeg het hele zakje geraspte mozzarellakaas toe (100 g).
- Voeg de eieren toe. Goed afkruiden met flink wat zout, peper, kurkuma en nootmuskaat.
- Heel goed mengen!
- Duw de 'gescheurde' spinazie in het mengsel en zet 35 minuutjes in de oven.
- Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]