[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.2.2″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Ham & prei maaltijdcake (12 sneden = 4 porties = 3 sneden per persoon)
Ingrediënten
- 2 eetlepels olijfolie met basilicum
- 200 g beenham bestel een dikke plak en snij in blokjes
- 100 g prei mag voorgesneden zijn
- 200 g geraspte mozzarella
- 12 eieren
- Himalaya zout
- zwarte peper
- nootmuskaat
Instructies
- Verwarm de oven tot 190°C.
- Vet een bakvorm in met de olie, kieper de hamblokjes erin.
- Kluts de eieren los met goed wat zout, peper en nootmuskaat.
- Voeg de geraspte kaas en de prei toe. Goed mengen. Zet 35 minuten in de oven.
- Laat de maaltijdtaart even afkoelen voor je ze uit de bakvorm losmaakt.
- 12 sneden kunnen uit deze taart. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]