[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.1″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Eimuffins met salami en groene paprika - 6 stuks (2 porties)
Ingrediënten
- 6 koffielepels kokosolie
- 70 g geraspte gruyère
- 1 groene paprika in blokjes snijden
- 50 g salami snij in sliertjes
- 6 eieren
- Himalaya zout
- zwarte peper
- Italiaanse kruiden
Instructies
- Verwarm de oven tot 190°C.
- Vet zes bakvormpjes in met de kokosolie.
- Verdeel de kaas over de vormpjes.
- Verdeel de paprikablokjes en salamisliertjes over de vormpjes.
- Kluts de eieren los met goed wat zout, peper en Italiaanse kruiden. Vul elk vormpje een beetje, roer voorzichtig om en verdeel daarna het overgebleven eimengsel over de vormpjes.
- Zet 35 minuten in de oven. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]