Hoe zit dat met uw metabolisme?

Hallo Ketonation!

Het is alweer even geleden, ik hoop dan ook van harte dat het goed gaat met u en/of dat u wat kon genieten van een deugddoende vakantie…

Onze Ketonation is de laatste maanden sterk gegroeid, een bewijs dat meer een meer mensen op zoek zijn naar hun (nog) betere zelf ? Ook mijn eigen zoektocht stopt nooit! Het moet 2009 geweest zijn toen ik voor het eerst werd geconfronteerd met gezondheidsproblemen (te hoge cholesterol en bloeddruk). Omdat ik niet dadelijk aan de medicatie wou zocht ik naar alternatieven. Zo kwam ik aanvankelijk uit bij koolhydraatarme eetpatronen om vervolgens in 2018 de switch te maken naar een ketogene lifestyle. Ik kreeg – en heb – mijn gezondheid nog steeds onder controle en dit zonder medicatie. Best behoorlijk spectaculair omdat ik erfelijk belast ben met hart- en vaatziekten.

Maar eerlijk is eerlijk… Al geruime tijd ben ik ‘slank’ en da’s allemaal geweldig. Helaas draait keto mijn leeftijd niet terug ?  Wat ik wil zeggen, je vlot kunnen bewegen is al even belangrijk als er ‘goed uitzien’! En JA, ik heb ook een druk leven dus NEEN, liefst geen uuuuuuuren sporten om resultaat te bereiken… Ik was altijd al sportief maar zag er soms tegenop omdat het me zoveel tijd kostte. Tegenwoordig sport ik dus een beetje ‘intelligenter’ en dit sinds een 5-tal weken. Het is een manier van sporten die wetenschappelijk is onderzocht en vooral geschikt is voor vrouwen in de pre- of postmenopauzale periode. Voor mezelf was het aanvankelijk wat experimenteel maar OMG, de resultaten zijn top! Bovendien had ik laatst contact met een orthomoleculair voedingsspecialist, we zitten volgende week samen. Wat zou ik graag dat intelligent sporten koppelen aan een gezond eetpatroon en dat in een ‘plan’ steken, desgewenst met begeleiding om u nog beter te kunnen helpen…

Enfin, wordt ongetwijfeld vervolgd! Ik postte vorige week onderstaand bericht op onze sociale media tijdens mijn eigen vakantie.

Lieve ketogroet,

Kristel

________________________________________________

Finally my #abs are showing ?
#genieten & #selfcare gaan hand in hand, ook op vakantie ?

Met drie keer in de week een #workout van amper 20 minuten stimuleer ik mijn natuurlijk #groeihormoon en gebruik ik mijn #oestrogeen voor een straffe #vetverbranding ?? Mijn leeftijd (48) hoeft geen probleem te zijn ?

#keto #metabolicrenewal #hgh #lchf #slankzonderdieet

Winkelwagen
Scroll naar boven