[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.2″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Visschotel met knolselder gegratineerd
Ingrediënten
- 6 eetlepels kokosolie
- 800 g kabeljauw mag vers of diepgevroren
- 600 g knolselder mag vers of diepgevroren
- Himalaya zout
- zwarte peper
- nootmuskaat
- 1 rode ui
- 250 g champignons (Parijse) in blokjes snijden
- 250 ml volle room
- 100 g grijze garnalen
- 100 g geraspte mozzarella
Instructies
- Verwarm de oven tot 180°C. Laat eerst de kabeljauw ontdooien met de ontdooistand van de microgolfoven.
- Bak de kabeljauw in 3 eetlepels kokosolie (mogen halfgaar zijn). Afkruiden met zout en peper. Prak ze in stukken en kieper ze in een ovenschotel.
- Doe de andere 3 eetlepels kokosolie in dezelfde pan en stoof de rode ui aan. Wat later bak je de champignons mee. Goed afkruiden met peper, zout en eventueel wat lookpoeder. Op het laatste laat je het geheel inkoken met de volle room.
- Kieper de knolselderblokjes en de grijze garnalen bij de kabeljauw in de ovenschotel. Alles goed afkruiden met peper, zout en nootmuskaat.
- Voeg het 'ui-champignonroommengsel' uit je pan toe aan de ovenschotel. Alles goed omroeren. Strooi er de geraspte kaas over en zet 30 minuutjes in de oven.
- Dien een royale portie op. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]