[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.2.2″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Viscurry met zalm, bloemkoolrijst en chamignons
Ingrediënten
- 3 eetlepels kokosolie
- 600 g verse zalmfilet
- currypoeder
- korianderpoeder voor de liefhebbers
- 200 g gesneden champignons
- 400 g bloemkoolrijst
- 250 ml volle room
- Himalaya zout
- zwarte peper
Instructies
- Bak de verse zalm in de kokosolie.
- Prak hem in blokjes wanneer hij halfgaar is en strooi er de champignonschijfjes rond. Goed afkruiden met veel zout, peper, flink wat currypoeder en korianderpoeder voor diegenen die het lusten.
- Bedek het geheel met de bloemkoolrijst. Nogmaals afkruiden met peper, zout, currypoeder en desgewenst nog wat korianderpoeder. Schenk de volle room erover en roer om. Laat het geheel nog een 20-tal minuutjes verder sudderen.
- Garneer een flinke portie in een kommetje en werk af met een kruid dat je graag lust. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]