Varkenskotelet pizzaïola

Een heerlijk sappige varkens côte à l’os op Italiaanse wijze, smullen!
No ratings yet
Bereidingstijd 25 min
Totale tijd 25 min
Gang Diner
Keuken Keto
Porties 1 persoon
Calorieën 604 kcal

Ingrediënten

Instructies
 

  • Smelt de boter in de pan en schroei de kotelet - met zout en peper kruiden - langs beide kanten dicht op een iets hoger vuur. Breng gezouten water alvast aan de kook voor de courgetti.
  • Zet het vuur van de pan wat zachter en laat de kotelet verder garen. Bijna aan het einde van de baktijd van je vlees kieper je de courgetti in kokend water, slechts 2 minuten laten koken!
  • Kieper de courgetti in een vergiet en leg de kotelet onder aluminiumfolie om te 'rusten'.
  • Giet de passata in de pan, maak met een klopper de baksels los en meng het bakjus met de passata. Voeg wat oregano en desgewenst wat kappertjes toe. Even laten inkoken en vuur afzetten.
  • Dresser de courgetti op een bord, daarna de kotelet. Garneer met de heerlijke saus uit de pan en wat Parmezaanse kaas. Smakelijk!

Notities

Hou je niet zo van 'zwoerdjes'? Kies dan voor een varkensmignonette Varkensmignonettes | Beenhouwerij Renmans

Voedingswaarden

Voedingswaarde
Varkenskotelet pizzaïola
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorieën 604 Calorieën uit vetten 315
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 35g23%
Koolhydraten 11g44%
Eiwitten 64g77%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorieën). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord courgetti, Italiaans, parmezaanse kaas, pizzaiola, varkens côte à l’os, varkenvlees
Winkelwagen
Scroll naar top