Varkenskotelet met bloemkool en mosterdsausje
Een heerlijk sappige varkens côte à l’os met een pittig sausje!
No ratings yet
Bereidingstijd 25 minuten min
Totale tijd 25 minuten min
Gang Diner
Keuken Keto
Porties 1 persoon
Calorieën 657 kcal
Ingrediënten
- 1 eetlepel Kerrygold boter
- 250 g Varkenskotelet 250 g Ga voor kwaliteitsvlees!
- Himalaya zout
- zwarte peper
- 200 g bloemkoolroosjes
- nootmuskaat
- 75 ml volle room
- 1 eetlepel mosterd
Instructies
- Smelt de boter in de pan en schroei de kotelet - met zout en peper kruiden - langs beide kanten dicht op een iets hoger vuur. Breng gezouten water alvast aan de kook voor de bloemkoolroosjes.
- Zet het vuur van de pan wat zachter en laat de kotelet verder garen. Kook de gekuiste bloemkoolroosjes beetgaar.
- Neem de kotelet uit de pan en hou warm.
- Kieper de volle room en een eetlepel mosterd in de pan en klop los in het overgebleven bakjus. Laat even inkoken.
- Garneer de kotelet en de bloemkoolroosjes op een bord. Overgiet met wat mosterdroomsaus. Smakelijk!
Voedingswaarden
Voedingswaarde
Varkenskotelet met bloemkool en mosterdsausje
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorieën 657
Calorieën uit vetten 378
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 42g27%
Koolhydraten 10g40%
Eiwitten 58g70%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorieën). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord bloemkoolroosjes, budgetvriendelijk, mosterdroom, mosterdsaus, varkens côte à l’os, varkenskotelet, varkenvlees