[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.9″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]

Sint-Jacobsvruchten op een bedje van basilicumcourgetti

Voor de visliefhebber! Een snelle en ook feestelijke delicatesse ­čśë
No ratings yet
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Gang Diner, Lunch
Keuken Keto
Porties 3 personen
Calorie├źn 445 kcal

Ingredi├źnten

Instructies
 

  • Kook de courgetti 'al dente'. Daarvoor doe je slechts een bodempje water in de pot (niet meer!). Goed afkruiden met peper en zout, regelmatig omroeren. De gaartijd is ongeveer dezelfde als die van de Sint-Jacobsnootjes, zo'n 5 ├á 6 minuutjes...
  • Smelt de kokosolie in een koekenpan en verhit goed. Bak de Sint-Jacobsnootjes kort aan (ongeveer 2 ├á 3 minuten langs elke kant)
  • 'Parfumeer' de courgetti met de basilicumolijfolie, roer goed om.
  • Draai 'torentjes' courgetti in leuke kommetjes, leg er de Sint-Jaccobsnootjes tegen en bestrooi rijkelijk met de pecorino. Smakelijk!

Voedingswaarden

Voedingswaarde
Sint-Jacobsvruchten op een bedje van basilicumcourgetti
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorie├źn 445 Calorie├źn uit vetten 252
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 28g18%
Koolhydraten 11g44%
Eiwitten 36g43%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorie├źn). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord basilicum, basilicumolie, courgetti, feestgerecht, pecorino, Sint-Jacobs, Sint-Jacobsnootjes, vegetarisch, vis, voorgerecht

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven