Paprika-zalmgratin

Smeuïg en met de beste omega's!
No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 min
Bereidingstijd 35 min
Totale tijd 45 min
Gang Diner
Keuken Keto
Porties 3 porties
Calorieën 1023 kcal

Ingrediënten

Instructies
 

  • Bak de verse look lichtbruinig in de boter. Verwarm de over tot 200°C.
  • Voeg de champignons toe, je moet ze niet snijden, afkruiden met peper en zout.
  • Voeg de paprikamix toe, laat meebakken. (ik had nog een overschotje koriander die ik ook toevoegde)
  • Giet een beetje lamsfond in de pan en laat even inkoken voor de smaak.
  • Schik de zalmfilets in een ovenschotel, afkruiden met peper en zout.
  • Kieper de inhoud van de pan in de ovenschotel.
  • Meng de volle room met een eitje (of een eetlepel psylliumvezels in de plaats van het ei om te 'binden'). Afkruiden met peper, zout en wat nootmuskaat.
  • Kieper de room in de ovenschotel.
  • Strooi de kaas over het geheel en zit in de voorverwarmde oven voor 30 minuten.
  • Laat tot slot 5 minuutjes grillen voor een korstje.
  • Dien royale porties op. Smakelijk!

Voedingswaarden

Voedingswaarde
Paprika-zalmgratin
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorieën 1023 Calorieën uit vetten 477
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 53g35%
Koolhydraten 3g12%
Eiwitten 85g102%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorieën). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord champignons, eiwitten, gegratineerd, gevulde paprika, ovengerecht, vegetarisch, verse look, vis, zalmfilet
Winkelwagen
Scroll naar top