[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Lamskoteletjes met spruiten
Ingrediënten
- 1 eetlepel Kerrygold boter
- 200 g lamskoteletjes
- 150 g spruitjes Ik kocht ze voorgekookt uit de versafdelng van mijn lokale buurtwinkel. Als je dit doet, kijk dan zeker op de verpakking of er geen 'bazaar' in zit en dan bedoel ik vooral suiker 😉
- Himalaya zout
- zwarte peper
- 1 eetlepel zure room
Instructies
- Bak de lamskoteletjes aan 1 kant goudbruin in de Kerrygold boter. Afkruiden met peper en zout en eventueel lookpoeder voor de liefhebbers.
- Draai de koteletjes om en voeg de spruitjes toe aan de pan. Nog wat extra afkruiden met peper, zout en desgewenst nootmuskaat. De spruitjes kocht ik voorgekookt wegens tijdsgebrek. Kijk uit met bereide dingen of er geen suiker aan toegevoegd is! Dit waren echte 'luiewijventoestanden' maar o zo makkelijk 😀
- Als de koteletjes aan beide kanten goudbruin zijn, haal ze dan uit de pan en schik op een bord. Het lekkerste zijn ze wanneer ze nog rosé zijn binnenin.
- Bak de spruitjes nog even goed door in de resterende bakjus.
- Schik de spruitjes bij de lamskoteletjes op je bord. Werk af met een eetlepel zure room. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]