[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.7″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Krokante kip van de ketoman
Ingrediënten
- 3 eetlepels Kerrygold boter
- 4 kipfilets
- 100 g Italiaanse ham
- Himalaya zout
- zwarte peper
- 3 teentjes verse look fijn snijden
- 900 g spruitjes mag uit de vriezer
- 100 g feta in blokjes snijden
- 250 ml volle room
- 3 eieren
- 100 g geraspte emmentaler
Instructies
- Verwarm oven tot 180° C.
- Bak de kipfilets halfgaar en goudbruin, afkruiden met peper en zout.
- Kieper de spruiten in een ingevette ovenschotel. Afkruiden met peper en zout, strooi de gesneden look erover.
- Pak de kipfilets in met de Italiaanse ham.
- Schik de ingepakte kipfilets op de spruitjes, brokkel de feta erover.
- Maak een sausmengsel van de volle room met de eieren, afkruiden met peper en zout.
- Giet de saus in de ovenschotel en bestrooi het geheel met de geraspte kaas.
- Zet 45 minuten in de oven waarvan de laatste 5 minuten op de middenste grillstand.
- Smakelijk!
Notities
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]