[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.4.2″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Hamburgers met cheddar, avocado en zure room
Ingrediënten
- 3 eetlepels kokosolie
- 1 kleine witte ui in blokjes snijden
- 600 g hamburgers
- 120 g cheddar dat zijn 6 sneetjes
- Himalaya zout
- zwarte peper
- 150 g kropsla
- 3 koffielepels olijfolie
- 1 avocado
- 125 g zure room
Instructies
- Bak de hamburgers in de kokosolie. Afkruiden met peper en zout. Halverwege de baktijd voeg je de ui erbij.
- Verdeel de kropsla over de borden, voor elk bord een koffielepeltje olijfolie en afkruiden met peper en zout.
- Prak de avocado met een vork en verdeel over de borden. Desgewenst kan je dit afkruiden met peper en zout en een beetje citroen of limoen.
- Wanneer de hamburgers bijna klaar zijn, leg dan op elke hamburger een sneetje cheddarkaas.
- Schik de hamburgers met de ui op de borden en schep op elk bord een goeie eetlepel zure room.
- Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]