Groenten-gehakt bowl met fetakaas
Servings
3
personenPrep time
0
minutesCooking time
25
minutesCalories
1108
kcalTotal time
25
minutesPowerfood met ietsje meer eiwitten, geschikt vooraleer u een fysieke inspanning gaat doen 😉
Ingredients
3 eetlepels 3 Kerrygold boter
800 g 800 gehakt
500 ml 500 passata (Elvea)
500 g 500 SPAR Spaghettigroenten
150 g 150 feta
100 g 100 geraspte gruyère
Directions
- Doe de Kerrygold boter in een wat hogere pan, laat smelten.
- Voeg het gehakt toe, (goed afkruiden met peper en zout) roer om tot het bijna gaar is. Indien je te weinig bakvet hebt, voeg er dan nog een eetlepel Kerrygold boter bij, dat kan geen kwaad)
- Voeg aan de pan de groentjes toe, afkruiden en omroeren. Laat 5 minuten meegaren.
- Voeg de passata toe tot de inhoud van de pan 'onder' staat. Laat een kwartiertje sudderen op een middelmatig vuurtje.
- Snij de feta al in blokjes.
- Voeg de blokjes toe aan de pan, roer om en laat nog een laatste keer 5 minuutjes sudderen.
- Dien op in een kommetje met desgewenst wat geraspte kaas. Smakelijk!
Notes
- TIP!
- Verhoog je inname van eiwitten naargelang je fysieke inspanning (werk) of sportprestaties 😉
Nutrition Facts
- Calories: 1108kcal
- Carbohydrates: 13g
- Protein: 67g
- Fat: 86g