[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.6″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||” hover_enabled=”0″]
Gehakt-spinaziegratin
Ingrediënten
- 3 eetlepels Kerrygold boter
- 800 g gehakt
- Himalaya zout
- zwarte peper
- Ras-el-hanout
- kurkuma
- 900 g spinazie met room mag uit de diepvries
- 100 g geraspte emmentaler die van Dilea is lactosevrij
Instructies
- Verwarm de oven tot 190° C.
- Smelt de boter en bak het gehakt. Afkruiden met peper, goed wat zout, Ras-el-hanout en kurkuma.
- Kieper het gehakt in een ovenschotel.
- Verdeel de spinazie over het gehakt.
- Strooi alle kaas over het geheel.
- Zet voor 30 minuten in de oven, waarvan de laatste vijf minuten op grillstand.
- Dien een royale portie op, Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]