[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.5″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||”]
Escalope pizzaiola
Ingrediënten
- 4 eetlepels Kerrygold boter
- 750 g kalfsescalope
- 400 g courgetti
- 50 g kappertjes vocht weggieten
- 500 ml passata (Elvea)
- Himalaya zout
- zwarte peper
- salie
- 100 g Parmezaanze kaas
Instructies
- Smelt 3 eetlepels Kerrygold boter in een pan. Terwijl de escalopes afkruiden met zout, peper en salie aan beide kanten.
- Als de escalopes goudbruin zijn haal je ze uit de pan en hou ze opzij.
- Voeg de courgetti, passata en kappertjes toe in de pan bij de overgebleven bakjus. Wederom afkruiden met zout, peper en salie en voor de liefhebbers wat lookpoeder. Roer om en laat de courgetti 'al dente' worden.
- Neem de pan van het vuur en roer een eetlepel Kerrygold boter door het geheel.
- 'Draai' de courgetti op de borden, leg er de escalopes bij en giet er wat saus over.
- Werk af met een beetje Parmezaanse kaas. Smakelijk!
Voedingswaarden
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]