[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|40px|0px||”][et_pb_row use_custom_gutter=”on” gutter_width=”4″ make_equal=”on” custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”recipes” _builder_version=”3.27.3″ width=”96%” module_alignment=”center” custom_margin=”-51px|auto|-60px|auto||” custom_margin_tablet=”||0px|” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”50px|||||” custom_padding_tablet=”||0px|” locked=”off”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.0.5″ custom_margin=”-35px|||||” custom_padding=”0px|||||”]

Escalope pizzaiola

De ketovariant van deze Italiaanse specialiteit. Zo lekker en zo snel klaar!
No ratings yet
Bereidingstijd 25 minuten
Totale tijd 30 minuten
Gang Diner
Keuken Keto
Porties 3 personen
Calorieën 568 kcal

Instructies
 

  • Smelt 3 eetlepels Kerrygold boter in een pan. Terwijl de escalopes afkruiden met zout, peper en salie aan beide kanten.
  • Als de escalopes goudbruin zijn haal je ze uit de pan en hou ze opzij.
  • Voeg de courgetti, passata en kappertjes toe in de pan bij de overgebleven bakjus. Wederom afkruiden met zout, peper en salie en voor de liefhebbers wat lookpoeder. Roer om en laat de courgetti 'al dente' worden.
  • Neem de pan van het vuur en roer een eetlepel Kerrygold boter door het geheel.
  • 'Draai' de courgetti op de borden, leg er de escalopes bij en giet er wat saus over.
  • Werk af met een beetje Parmezaanse kaas. Smakelijk!

Voedingswaarden

Voedingswaarde
Escalope pizzaiola
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorieën 568 Calorieën uit vetten 261
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 29g19%
Koolhydraten 9g36%
Eiwitten 63g76%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorieën). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord courgetti, eenvoudig koken, escalope, Italiaans, kalfsescalope, kalfsvlees, kappertjes, parmezaanse kaas, passata, pizzaiola

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Scroll naar boven