Entrecote met knolseldertaart en roomsaus

Zo zalig lekker... zooooo keto 😉
No ratings yet
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 35 minuten
Totale tijd 45 minuten
Gang Diner
Keuken Keto
Porties 3 personen
Calorieën 934 kcal

Instructies
 

  • Verwarm de oven tot 180*C
  • Bak de knolselderlblokjes met twee witte uien en 4 grote teentjes verse look in 'goei' boter (Kerrygold), afkruiden met peper, Himalaya zout, korianderpoeder en nootmuskaat.
  • Klop 4 eieren met 150ml volle room los in een bakvorm, voeg Himalaya zout en peper toe, voeg de inhoud van de pan toe aan de bakvorm en meng alles. Laat 35min op 180 graden in de oven.
  • Bak de entrecote (800gr) in Kerrygold, goed afkruiden met Himalaya zout en peper. Rosé laten en 10min laten 'rusten' op je snijplank (onder aluminiumfolie).
  • Werk de bakjus op met volle room naar believen, voeg eventueel wat steakkruiden toe...
  • Snij de entrecote dwars en dien op met de knolselderltaart... Smakelijk!

Voedingswaarden

Voedingswaarde
Entrecote met knolseldertaart en roomsaus
Hoeveelheid per portie (persoon)
Calorieën 934 Calorieën uit vetten 567
% Dagelijks aanbevolen waarden*
Vetten 63g41%
Koolhydraten 14g56%
Eiwitten 64g77%
* * Percentage Dagelijkse Hoeveelheid is gebaseerd op een ketodieet van 6% koolhydraten - 18% eiwitten - 76% vetten (1811 calorieën). ***stuur een mail naar info@ketolifestyle.be voor een persoonlijke berekening
Trefwoord diner, entrecote, groentencake, groententaart, knolselder, knolseldertaart, look, ovengerecht, roomsaus, rundsvlees, smeuïg
Winkelwagen
Scroll naar boven