[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]
Recipe by
Course: Dessert, TussendoortjeCuisine: Keto
[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]
Ketokoekjes met kaneel
Servings
12
portiesPrep time
10
minutesCooking time
25
minutesCalories
195
kcalTotal time
35
minutesEen zacht koekje met speculoossmaak, lekker hoor!
Ingredients
200 ml 200 volle room
100 g 100 Kerrygold boter gesmolten
2 2 eieren
1 koffielepel 1 vanille extract
2 eetlepels 2 erythritol poedersuiker
150 g 150 amandelmeel
2 eetlepels 2 psylliumvezels
2 koffielepels 2 bakpoeder
1,5 koffielepel 1,5 snuifje kaneel
Directions
- Verwarm de oven tot 175°C en smelt de boter.
- Voeg alle droge ingrediënten bij mekaar en meng goed.
- Leg bakpapier op je bakplaat.
- Voeg alle andere 'vochtige' ingrediënten toe aan de 'droge' gemengde ingrediënten.
- Maak 12 porties op het bakpapier.
- Laat 20min tot 25min in de oven. Smakelijk!
Nutrition Facts
- Calories: 195kcal
- Carbohydrates: 4g
- Protein: 4g
- Fat: 19g