๐—ž๐—ฒ๐˜๐—ผ ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ผ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป โ€“ ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ผ๐—บ?

๐—ž๐—ฒ๐˜๐—ผ ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ผ๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—น๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป โ€“ ๐—ต๐—ผ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ ๐—ผ๐—บ? Lees dit interessante artikel door op onderstaande link te klikken, aanrader voor beginners! Warme ketogroet, Kristel ๐Ÿ˜‰ https://www.go-keto.com/nl/academie/over-keto-dieet/keto-en-sociaal-leven-hoe-ga-je-hier-mee-om/?ref=103

Lees meer ยป

Hoe zit dat met uw metabolisme?

Hallo Ketonation! Het is alweer even geleden, ik hoop dan ook van harte dat het goed gaat met u en/of dat u wat kon genieten van een deugddoende vakantie… Onze Ketonation is de laatste maanden sterk gegroeid, een bewijs dat meer een meer mensen op zoek zijn naar hun (nog) betere zelf Ook mijn eigen

Lees meer ยป

Keto… mijn ‘handvaten’ in deze woelige tijden

Hallo Ketonation! Toegegeven, het is ‘schandalig’ lang geleden dat ik nog eens wat gepost heb in de blog. Recepten zijn wel aangevuld ? Eerst en vooral hoop ik dat u en uw naasten het goed stellen want nu komen we toch uit een wel hele lange periode van onzekerheid, hoop, misschien voor sommigen wanhoop… Zelf

Lees meer ยป

Keto en ketonendrankjes

Ik zou het u niet vertellen moest ik niet overtuigd zijn maar ik heb iets geweldig ontdekt! Exogene ketonen die jouw lichaam binnen het uur in ketose brengen! Ongelofelijk hรจ? Beluister hieronder m’n videofragment ๐Ÿ˜‰ Krijg toegang tot alle recepten, tips & tricks of vraag advies https://www.ketolifestyle.be/abonnement/ Naar het proefpakket ketonenzakjesย https://www.ketolifestyle.be/โ€ฆ/exogene-ketonen-taster-packโ€ฆ/ Goed opstarten met de

Lees meer ยป

Leven in tijden van corona…

Het is bittere ernst… Wie had dit nu verwacht hรจ? Het ‘griepje’ dat razendsnel om zich heen greep en in een mum van tijd een pandemie werd… Ik alleszins niet en u waarschijnlijk ook niet… Dat iedereen getroffen is door de crisis, dat is nu wel duidelijk. Hier bij ons hebben we onze onderneming moeten

Lees meer ยป

Een gezonde geest in een gezond lichaam…

Hallo Ketonation! Na regen komt zonneschijn ๐Ÿ™‚ Ook in mijn ‘HSP hoofd’ ๐Ÿ˜‰ Ik schreef al over mijn neerslachtigheid die hoogstwaarschijnlijk werd veroorzaakt door niet te luisteren naar mijn lichaam en te veel energie te verspillen aan situaties en mensen (die dat niet waard zijn, lees = niet NEE kunnen zeggen). Maar goed, het leven

Lees meer ยป

Macro’s tracken? Welke app gebruikt u?

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|90px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_text _builder_version=”4.1″ hover_enabled=”0″] Macro’s tracken? Welke app gebruikt u? Wanneer u nieuw bent met keto heeft u nood aan duidelijkheid รฉn controle! Zelf gebruikte ik twee apps: https://www.myfitnesspal.com/nl https://www.fatsecret.nl/Default.aspx?pa=m Je kan natuurlijk ook zelf uitrekenen hoeveel g eiwitten, koolhydraten en vetten je per dag inneemt maar als

Lees meer ยป

Gluconeogenese… wanneer de weegschaal niet meer ‘beweegt’ of je weer aankomt!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.22″][et_pb_row _builder_version=”3.25″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text _builder_version=”4.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″] Hallo Ketonation! Elke ketovrouw of ketoman weet dat de dagelijks in te nemen koolhydraten teruggeschroefd zijn tot 5% van de totale voedingsmacro’s รฉn dat gezonde vetten voortaan jouw brandstof zijn (70% ร  75%) en tussen deze twee ligt het

Lees meer ยป

Mijn ketokind maakte een ketolunch! Lekker & super simpel :)

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”Recipes” _builder_version=”3.22.3″ background_size=”initial” custom_padding=”90px|0px|90px|0px”][et_pb_row _builder_version=”3.27.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.27.3″][et_pb_text _builder_version=”4.0.11″ hover_enabled=”0″] Mijn ketokind maakte een ketolunch! Lekker & super simpel ๐Ÿ™‚ Is keto niet moeilijk?! Het is een vraag die me vaak gesteld wordt… Neen, keto is niet moeilijk! Natuurlijk moet je jezelf inlezen zodat je goed weet waar je aan begint… Knowledge is key!

Lees meer ยป

Populair:

Winkelwagen
Scroll naar top